Sot, afati i fundit. Palët nuk kanë ende dakordësi për Reformën Zgjedhore

4 orët e negociatave mbrëmjen e 30 majit u mbyllën pa kompromis. Teknologjia në zgjedhje dhe konkretisht identifikimi biometrik i votuesve vazhdon të mbajë të ndarë palët.