Sot diell, në mesnatë rrebeshe në pjesën më të madhe të vendit

Publikuar më: 1/11/2021, ora 10:01

Sot diell, në mesnatë rrebeshe në pjesën më të madhe të vendit

Publikuar më: 1/11/2021, ora 10:01

Parashikimi i motit për sot dhe 3 ditët në vijim nga meteorologia e A2 CNN, Tanja Porja.