Sot Dita e Europës, “Dita Jonë” kujton Ursula von der Leyen

Publikuar më: 9/5/2022, ora 07:29

Sot Dita e Europës, “Dita Jonë” kujton Ursula von der Leyen

Publikuar më: 9/5/2022, ora 07:29

Ursula von der Leyen është një politikane gjermane dhe Presidente e Komisionit Evropian. Ajo ka lindur dhe është rritur në Bruksel, dhe ka origjinë gjermane e anglo-amerikane.