Sot dita e parë e regjistrimit të popullsisë dhe banesave

Publikuar më: 18/9/2023, ora 19:14

Sot dita e parë e regjistrimit të popullsisë dhe banesave

Publikuar më: 18/9/2023, ora 19:14

Raporton gazetarja e A2 CNN Ornela Joti