“Sot i themi Europës ndrysho ti, ne nuk ndryshojmë”. Krasniqi: Më 25 prill ishte votë dëshpërimi

Publikuar më: 30/12/2021, ora 21:41

“Sot i themi Europës ndrysho ti, ne nuk ndryshojmë”. Krasniqi: Më 25 prill ishte votë dëshpërimi

Publikuar më: 30/12/2021, ora 21:41

Për Afrim Krasniqin, Partia Socialiste, në mandatin e parë arriti të bëjë disa reforma, të cilat deri diku kanë lënë gjurmë. Por mandati i tretë, sipas tij, u fitua nga korporata më e fuqishme. Sipas tij, kjo nuk ka lidhje me demokracinë dhe sfidat që ka Shqipëria.

“Sot i themi Europës ndrysho ti, ne nuk ndryshojmë”. Krasniqi: Më 25 prill ishte votë dëshpërimi

Publikuar më: 30/12/2021, ora 21:41

Për Afrim Krasniqin, Partia Socialiste, në mandatin e parë arriti të bëjë disa reforma, të cilat deri diku kanë lënë gjurmë. Por mandati i tretë, sipas tij, u fitua nga korporata më e fuqishme. Sipas tij, kjo nuk ka lidhje me demokracinë dhe sfidat që ka Shqipëria.