South Outdoor Festival: Aktivitetet e ditës, parashutë dhe zhytje

Publikuar më: 27/4/2019, ora 22:20

South Outdoor Festival: Aktivitetet e ditës, parashutë dhe zhytje

Publikuar më: 27/4/2019, ora 22:20

Sot është dita e dytë e “South Outdor Festival”, që organizohet çdo vit në bregdetin e jugut. Pas një nate me muzikë të mirë dhe lojëra, pjesëmarrësit e regjistruar kanë zgjedhur si aktivitetet të preferuar hedhjen me parashutë nga Llogaraja dhe zhytjen. Luela Myftari raporton nga Borshi, për A2 CNN.

South Outdoor Festival: Aktivitetet e ditës, parashutë dhe zhytje

Publikuar më: 27/4/2019, ora 22:20

Sot është dita e dytë e “South Outdor Festival”, që organizohet çdo vit në bregdetin e jugut. Pas një nate me muzikë të mirë dhe lojëra, pjesëmarrësit e regjistruar kanë zgjedhur si aktivitetet të preferuar hedhjen me parashutë nga Llogaraja dhe zhytjen. Luela Myftari raporton nga Borshi, për A2 CNN.