“South Outdoor Festival”, Mahmut Orhan dhe NANA, të ftuarit specialë

Aventurat dhe festivali në jug të vendit mbylli rrugëtimin edhe për këtë vit. Është rritur çdo edicion artikstikisht dhe pas pesë vitesh South Outdoor Festival ka pritur artistët më të mirë shqiptarë, por edhe ndërkombëtar si DJ i njohur Mahmut Orhan që në mbrëmjen e dytë ngriti peshë gjithë publikun.