S&P skanon ekonominë, vlerësimi B+: Rreziqet, informaliteti dhe PPP – A2

S&P skanon ekonominë, vlerësimi B+: Rreziqet, informaliteti dhe PPP

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard&Poors ka mbajtur të pandryshuar notën për Shqipërinë, duke konfirmuar vlerësimin aktual në B+.