Spaho: Kriza zgjidhet vetëm me zgjedhje të ndershme, kemi nisur përgatitjet për to

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edmond Spaho, u shpreh në studion e Ditari në A2 se “indirekt në raportin e OSBE dhe direkt në raportin e Bundestagut theksohet se është domosdoshmëri kapërcimi i krizës me mjete politike” dhe “në këto kushte, opozita ka nisur përgatitjet që kur të përcaktohet një datë për zgjedhjet e parakohshme, të jemi të gatshëm të hyjmë me të gjitha kapacitetet tona”.