SPAK dhe EUROPOL godasin grupin kriminal, operacioni në 10 shtete

Gazetari Julian Kasapi jep detaje mbi operacioni ndërkombëtar të antidrogës, që çoi në shkatërrimin e grupit shqipfolës, nga më aktivët në Europë sa i përket trafikut të kokainës.