“SPAK, e vetmja strukturë që po bën hapa konkretë”, Krasniqi: Nuk përbëhet nga njerëzit më të aftë

Studiuesi Afrim Krasniqi komentoi në “Absolut 4” punën e deritanishme të SPAK dhe arritjet e saj që nga ngritja e strukturës.

Ndonëse e vlerësoi si një ndër institucionet e reja të drejtësisë më të suksesshme, Krasniqi deklaroi se ai nuk përbëhet nga njerëzit më të aftë, por veç nga ata që u gjendën në momentin e duhur dhe që kishin kaluar vettingun vetëm me letra.