SPAK jep pretencën për anëtaren e KPK të akuzuar për deklarim të rremë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 17:34

SPAK jep pretencën për anëtaren e KPK të akuzuar për deklarim të rremë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 17:34

SPAK kërkon dënimin me 1 vit burg për Etleda Çiften, të konvertuar në 2 vite Shërbim Prove, për anëtaren e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, të akuzuar për “falsifikim të dokumenteve” dhe për “deklarim të rremë të pasurisë”.

SPAK jep pretencën për anëtaren e KPK të akuzuar për deklarim të rremë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 17:34

SPAK kërkon dënimin me 1 vit burg për Etleda Çiften, të konvertuar në 2 vite Shërbim Prove, për anëtaren e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, të akuzuar për “falsifikim të dokumenteve” dhe për “deklarim të rremë të pasurisë”.