SPAK kërkon burgim të përjetshëm për Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin

Publikuar më: 2/12/2021, ora 14:04

SPAK kërkon burgim të përjetshëm për Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin

Publikuar më: 2/12/2021, ora 14:04

Prokuroria e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka kërkuar burgim të përjetshëm për Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin.