SPAK kërkon testin e drogës për kryebashkiakun e Bulqizës – A2

SPAK kërkon testin e drogës për kryebashkiakun e Bulqizës

Me kërkesë të prokurorëve të çështjes, kryetari i Bashkisë së Bulqizës, Lefter Alla, duhet t’i nënshtrohet një testi për përdorimin e drogës. Kjo do të thotë se ai duhet të dorëzojë në laboratorin përkatës kampionët e gjakut dhe të urinës.