SPAK lëshon 32 urdhër-arreste, në objektiv persona të përfshirë në vrasje dhe krim të organizuar

Publikuar më: 19/5/2022, ora 10:11

SPAK lëshon 32 urdhër-arreste, në objektiv persona të përfshirë në vrasje dhe krim të organizuar

Publikuar më: 19/5/2022, ora 10:11

Gazetari Armand Bajrami sjell detaje të reja për operacionin më të fundit të Strukturës së Posaçme Antikorrupsion.