SPAK me 10 prokurorë, KLP: Komandime të përkohshme për Prençin dhe Maran

Dy prokurorët e Krimeve të Rënda, që hetuan dy dosje të nxehta të politikës, transferohen në Prokurorinë e Posaçme për një mandate 1 vjeçar.