“SPAK paralajmëroi rezultate për zyrtarët e lartë”, Bajrami: Të ndiqet shembulli i Rumanisë

I ftuar në Absolut 4, ku u diskutua në lidhje me zhvillimet e fundit në vend dhe konkretisht mbi operacionin “Shpirti”, ku të përfshirë janë edhe prokurorë e ish-zyrtarë të policisë, gazetari Armand Bajrami u shpreh se kreu i SPAK, Arben Kraja, paralajmëroi rezultate edhe sa i takon zyrtarëve të lartë.