Spanja regjistron temperaturën rekord -25 gradë celcius, më e ulëta në 20 vite

Banorët e Spanjës Qendrore po përballen me një të ftohtë të acartë pas reshjeve të dendura të dëborës gjatë fundjavës së kaluar. Kushtet atmosferike janë tepër të ashpra dhe zyrtarët u kanë bërë thirrje të moshuarve që të qëndrojnë në banesa.