SPECIALE A2/ Fuqia e bjeshkëve

Jemi mësuar të joshemi nga këto pamje kur flasim apo kur dëgjojmë për Bogën e Rugovës, apo për Bogën e Kosovës, siç jemi mësuar ta shqiptojmë. Dëbora, pista e skive dhe teleferiku janë pjesë e kryefjalës nëse pyesim njerëzit që e zgjedhin këtë vend për pushime.