SPECIALE A2/ Histori Arbitrazhi

Në vitin 2021, Buxhetit të Shtetit do t’i duhet të përballet jo vetëm me kostot e pandemisë dhe tërmetit, por edhe me faturën e kripur për çështjet e humbura me kompanitë private.