SPECIALE A2/ Sfida e pushimeve në kohë pandemie

Periudha e pushimeve verore është mirazh i çdo dimri, por pranvera e këtij viti na izoloi edhe nga rrezet e para të motit të bukur. Prej dy muajsh, shqiptarët janë shtrënguar në masa të forta kufizimi të lëvizjes dhe distancimi social, ndaj det apo mal tashmë ka pak rëndësi. Më të rëndësishme kanë nevojën për pushime.