Speciale A2 | Sfidat e karantinës, sportistët dhe forca e njerëzve që nuk dorëzohen

Në fund, jeta triumfon. Covid-19 e ka gjunjëzuar botën këto kohë, por jo shpirtin e njeriut. Dhe kjo pasqyrohet te sportistët. Edhe pse çdo gjë është e shkretë, e pezulluar, e mbyllur, ata vazhdojnë të gjejnë një mënyrë ose diçka tjetër për të mbajtur trupin e tyre në forme. Në fund të fundit, jo çdo gjë është e errët, nuk është ego, është beteja për të triumfuar me çdo kusht, në çdo mënyrë, është forca e njerëzve që nuk dorëzohen, Është shpirti qe triumfon ndaj çdo pengese.