SPECIALE/ Dialogu Kosovë-Serbi, 8 vite negociata, marrëveshja finale ende larg

Kanë kaluar 11 vite që prej momentit kur Kosova shpallte pavarësinë e saj dhe thuajse 8 vite që kur nisi dialogu për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.