SPECIALE/ Dymbëdhjetë dhoma për një jetë – A2

SPECIALE/ Dymbëdhjetë dhoma për një jetë

Dymbëdhjetë dhoma na rrëfejnë 12 gjendje në të cilat rrugëton një njeri e që lufton çdo ditë për të dalë fitimtar në betejën e tij është edhe sfida e parë që balerinët e teatrit të Operas dhe Baletit sjellin për publikun këtë vit.