SPECIALE | Një javë për një fjali… Negociatat, nga shpresat te refuzimi

Nuk ishte një “jo”, por nuk ishte as një “po”, përgjigja zyrtare që liderët e BE i dhanë Shqipërisë nga Brukseli. Por pa dyshim që Samiti dyditor la shijen e hidhur të refuzimit për Shqipërinë. Mbetet për t’u parë nëse dyert e mbyllura të BE do të shtojnë presionin ndaj qeverive të Tiranës dhe Shkupit për të bërë më shumë për t’i afruar të dy vendet me unionin.