“Spiderman” i Francës, ngjit kullën 48-katëshe pa asnjë pajisje sigurie

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:17

“Spiderman” i Francës, ngjit kullën 48-katëshe pa asnjë pajisje sigurie

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:17

Spidermani francez, Alain Robert, shënoi 60 vetorin e lindjes me ngjitjen e një kulle 48 katëshe në Paris. Pa asnjë mjet sigurie me vete, atij ju deshën 60 minuta për të arritur majën, dhe menjëherë më pas u arrestua nga policia.

“Spiderman” i Francës, ngjit kullën 48-katëshe pa asnjë pajisje sigurie

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:17

Spidermani francez, Alain Robert, shënoi 60 vetorin e lindjes me ngjitjen e një kulle 48 katëshe në Paris. Pa asnjë mjet sigurie me vete, atij ju deshën 60 minuta për të arritur majën, dhe menjëherë më pas u arrestua nga policia.