“Spiderman” ngjit majën më të lartë në Filipine – A2

“Spiderman” ngjit majën më të lartë në Filipine

Alpinisti francez Alain Robert apo siç njihet ndryshe “Spiderman”-i francez, ka sfiduar sërish veten dhe të tjerët: këtë herë duke u ngjitur në majën e një prej kullave më të larta në Filipine, në qytetin Makati.

Shkarkoni aplikacionin e A2