“Spiderman” ngjitet në 283 metra lartësi, mesazh paqeje mes Kinës dhe Hong Kongut – A2

“Spiderman” ngjitet në 283 metra lartësi, mesazh paqeje mes Kinës dhe Hong Kongut

Duke përdorur vetëm duart dhe pa asnjë dëmtim, i ashtuquajturi Spiderman-i francez, Alain Robert, ngjiti fasadën kryesore të qendrës “Cheung Kong”, ndërsa territori autonom i Kinës përgatitet për të një tjetër fundjavë me demonstrime pro-demokracisë.

Banderola që vendosi në ndërtesën kryesore të distriktit të biznesit shfaq flamurin e Kinës në njërën anë dhe në tjetrën atë të Hong Kongut, ndërsa shtrëngimi i duarve dhe dielli simbolizon suksesin në arritjen e paqes. “Jam shumë i sigurt se ekziston një mënyrë për ta zgjidhur këtë problem së bashku me Kinën dhe mesazhi im është për paqe”, tha Robert për mediat.

Shkarkoni aplikacionin e A2