Spiunazh kundër muxhahedinëve, SPAK të tjera kontrolle në Laç dhe Lezhë, por asnjë i ndaluar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:16

Spiunazh kundër muxhahedinëve, SPAK të tjera kontrolle në Laç dhe Lezhë, por asnjë i ndaluar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:16

Prokuroria e Posaçme vijon kontrollet dhe punën për identifikimin e personave të dyshuar sitë përfshitë për aktivitet spiunazhi, kundër MEK. Së fundmi përveç marrjes në pyetje të 11 personave të tjerë, ish-anëtarë të MEK, Prokuroria e Posaçme ka ushtruar kontrolle edhe në disa banesa në Laç dhe Lezhë, që dyshohet se janë të përfshirë në këtë rrjet spiunazhi.

Spiunazh kundër muxhahedinëve, SPAK të tjera kontrolle në Laç dhe Lezhë, por asnjë i ndaluar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:16

Prokuroria e Posaçme vijon kontrollet dhe punën për identifikimin e personave të dyshuar sitë përfshitë për aktivitet spiunazhi, kundër MEK. Së fundmi përveç marrjes në pyetje të 11 personave të tjerë, ish-anëtarë të MEK, Prokuroria e Posaçme ka ushtruar kontrolle edhe në disa banesa në Laç dhe Lezhë, që dyshohet se janë të përfshirë në këtë rrjet spiunazhi.