Sport, kulinari, artizanat, Pogradeci ”çel” sezonin veror 2021

“Gëzo mikpritjen, sodit natyrën, shijo traditën.” Me këtë slogan Pogradeci çeli sezonin turistik 2021. Aktivitete sportive, panaire të kulinarisë dhe artizanatit ishin ato se çfarë u ekspozuan në këtë hapje të sezonit dhe që mbeten të veçantat e qytetit liqenor.