Sporti i cricket vjen për herë të parë në Shqipëri

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:34

Sporti i cricket vjen për herë të parë në Shqipëri

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:34

Cricket është një sport i panjohur në Shqipëri, ndërsa në botë klasifikohet i dyti më i praktikuar. Kjo edhe për shkak se cilësohet si një lojë mbretërore dhe mbetet sporti kryesor në Britani, Indi apo Afrikën e Jugut.

Sporti i cricket vjen për herë të parë në Shqipëri

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:34

Cricket është një sport i panjohur në Shqipëri, ndërsa në botë klasifikohet i dyti më i praktikuar. Kjo edhe për shkak se cilësohet si një lojë mbretërore dhe mbetet sporti kryesor në Britani, Indi apo Afrikën e Jugut.