Sporti luftarak pellazgjik, themelohet Federata Shqiptare e Mundijes

Një sport i përafërt me mundjen olimpike por që lejon edhe më shume teknika për të mposhtur kundërshtarin. Mundija, ështe disiplina me origjinë nga periudha e pellazgëve, është ushtruar prej shekujsh e që tashmë rikthehet në formën e sportit luftarak me rregulloren e saj.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve