Sporti në verë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 09:03

Sporti në verë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 09:03

Stina e nxehtë ka mbërritur dhe bashkë me të, edhe nevoja për të ndryshuar rutinat e stërvitjes. Me temperaturat që u afrohen 40 gradëve, këto nuk janë ditët për vrapime të gjata nën diell. Trajneri Marin Camaj rikthehet sot në “Dita jonë” me disa këshilla praktike për ruajtjen e formës fizike dhe rutinës sportive, edhe në ditët e nxehta të verës.

Sporti në verë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 09:03

Stina e nxehtë ka mbërritur dhe bashkë me të, edhe nevoja për të ndryshuar rutinat e stërvitjes. Me temperaturat që u afrohen 40 gradëve, këto nuk janë ditët për vrapime të gjata nën diell. Trajneri Marin Camaj rikthehet sot në “Dita jonë” me disa këshilla praktike për ruajtjen e formës fizike dhe rutinës sportive, edhe në ditët e nxehta të verës.