Spostimi i Dakos, Rama vendos në Durrës si koordinator Ardian Çelën

Me emërimin e Çelës në krye të fushatës elektorale për Durrësin, Rama ka spostuar automatikisht Vangush Dakon.

Një lëvizje kjo që duket pjesë e një serie të nisur më herët, që parasheh largimin gradual të ish-kryebashkiakut nga funksionet partiake dhe politike në PS.

A2 mësoi se në takim ka qenë prezent edhe vetë Dako, i cili pritet të humbasë edhe karrigen në Kryesinë e re që do të votojnë socialistët.