Spostimi i Taulant Ballës, analistët: Mesazh se në PS nuk ka tjetër veç kryetarit

Publikuar më: 3/9/2021, ora 16:40

Spostimi i Taulant Ballës, analistët: Mesazh se në PS nuk ka tjetër veç kryetarit

Publikuar më: 3/9/2021, ora 16:40

Menjëherë pasi kryeministri Rama komunikoi vendimin për të larguar Taulant Ballën nga posti i sekretarit të përgjithshëm i PS, ky i fundit ishte ndër të parët që la sallën e Pallatit të Kongreseve. Në krah kishte ish-kryeparlamentarin Gramoz Ruci, tashmë i tërhequr nga politika, dhe mëriza se nuk mundi të kishte trashëgiminë e tij politike i dukej qartë.

Spostimi i Taulant Ballës, analistët: Mesazh se në PS nuk ka tjetër veç kryetarit

Publikuar më: 3/9/2021, ora 16:40

Menjëherë pasi kryeministri Rama komunikoi vendimin për të larguar Taulant Ballën nga posti i sekretarit të përgjithshëm i PS, ky i fundit ishte ndër të parët që la sallën e Pallatit të Kongreseve. Në krah kishte ish-kryeparlamentarin Gramoz Ruci, tashmë i tërhequr nga politika, dhe mëriza se nuk mundi të kishte trashëgiminë e tij politike i dukej qartë.