“Spring Festival” në sheshin “Skënderbej”

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:48

“Spring Festival” në sheshin “Skënderbej”

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:48

Në sheshin “Skënderbej” ka nisur prej disa ditësh festivali i pranverës, i pagëzuar si “SPRING FESTIVAL”. Ky organizim sjell në shesh muzikë, argëtim dhe ushqim të mirë, si një mundësi më shumë për të kaluar disa orë në shoqëri të mirë, në zemër të kryeqytetit. Uarda Koçi, nga ekipi organizator, na tregoi më shumë sot në “Dita Jonë”.

“Spring Festival” në sheshin “Skënderbej”

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:48

Në sheshin “Skënderbej” ka nisur prej disa ditësh festivali i pranverës, i pagëzuar si “SPRING FESTIVAL”. Ky organizim sjell në shesh muzikë, argëtim dhe ushqim të mirë, si një mundësi më shumë për të kaluar disa orë në shoqëri të mirë, në zemër të kryeqytetit. Uarda Koçi, nga ekipi organizator, na tregoi më shumë sot në “Dita Jonë”.