“Spring Festival”, pranvera mbërrin në shesh me 11 ditë festë dhe pazar artistik

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:02

“Spring Festival”, pranvera mbërrin në shesh me 11 ditë festë dhe pazar artistik

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:02

Sheshi “Skënderbej” është shndërruar nga mbrëmja e së enjtes. Dy skena të instaluara aty do të presin artistë nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia e Veriut në një festival që do të zgjasë 11 ditë.

“Spring Festival”, pranvera mbërrin në shesh me 11 ditë festë dhe pazar artistik

Publikuar më: 6/5/2022, ora 17:02

Sheshi “Skënderbej” është shndërruar nga mbrëmja e së enjtes. Dy skena të instaluara aty do të presin artistë nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia e Veriut në një festival që do të zgjasë 11 ditë.