Stalini dhe Lenini urojnë Mbretëreshën “plakë”

Publikuar më: 3/6/2022, ora 15:02

Stalini dhe Lenini urojnë Mbretëreshën “plakë”

Publikuar më: 3/6/2022, ora 15:02

Moskovitët dërguan urime dhe mesazhe të përzemërta për mbretëreshën britanike, Elizabeth II, me rastin e Jubileut të Platintë. Duke folur pranë Kremlinit, disa të rinj vlerësuan mënyrën e veshjes së monarkes më jetëgjatë të Britanisë së Madhe dhe bujarinë e 96-vjeçares. Sozitë e Vladimir Leninit dhe Jozef Stalinit u futën plotësisht në rol, me veshje të plota historike dhe me karakter, përgëzuan Mbretëreshën për 70 vitet e saj në fron.

Stalini dhe Lenini urojnë Mbretëreshën “plakë”

Publikuar më: 3/6/2022, ora 15:02

Moskovitët dërguan urime dhe mesazhe të përzemërta për mbretëreshën britanike, Elizabeth II, me rastin e Jubileut të Platintë. Duke folur pranë Kremlinit, disa të rinj vlerësuan mënyrën e veshjes së monarkes më jetëgjatë të Britanisë së Madhe dhe bujarinë e 96-vjeçares. Sozitë e Vladimir Leninit dhe Jozef Stalinit u futën plotësisht në rol, me veshje të plota historike dhe me karakter, përgëzuan Mbretëreshën për 70 vitet e saj në fron.