Standard & Poor’s jep notën për ekonominë shqiptare

Pavarësisht krizës së shkaktuar nga pandemia koronavirus dhe izolimit të njerëzve për muaj të tërë, sërish, agjencia e vlerësimit Standard and Poor’s ka konfirmuar vlerësimin “B+” dhe perspektivën “e qëndrueshme” për ekonominë shqiptare.