Standardi i ri i të negociuarit i Albin Kurtit, garanci apo kredit i mangët për Kosovën?

Mbi marrëdhënien e komplikuar me Serbinë dhe Vucic, jep detaje Akri Çipa, ekspert për çështjet e Ballkanit dhe Lindjes se Mesme.