Statistikat e aksidenteve, sa të sigurt jemi në rrugët e Shqipërisë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:22

Statistikat e aksidenteve, sa të sigurt jemi në rrugët e Shqipërisë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:22

Numri i aksidenteve rrugore u rrit ndjeshëm vitin e kaluar, krahasuar me një vit më parë ku masat kufizuese kundër pandemisë ulën qarkullimin. Ekspertë tregojnë se trafiku është një nga problematikat që po sjell rritje të numrit të aksidenteve. Sa të sigurta janë rrugët e Shqipërisë sot? Si krahasohemi me vendet e tjera kur vjen puna tek siguria në rrugë? Dhe ush janë faktorët që ndikojnë në këtë normë të lartë vdekshmërie në rrugë? Detajet, nga Angelo Haruni.

Statistikat e aksidenteve, sa të sigurt jemi në rrugët e Shqipërisë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:22

Numri i aksidenteve rrugore u rrit ndjeshëm vitin e kaluar, krahasuar me një vit më parë ku masat kufizuese kundër pandemisë ulën qarkullimin. Ekspertë tregojnë se trafiku është një nga problematikat që po sjell rritje të numrit të aksidenteve. Sa të sigurta janë rrugët e Shqipërisë sot? Si krahasohemi me vendet e tjera kur vjen puna tek siguria në rrugë? Dhe ush janë faktorët që ndikojnë në këtë normë të lartë vdekshmërie në rrugë? Detajet, nga Angelo Haruni.