Statuja e Stalinit ruhet në vilën e “Mehmet Shehut”, Nurellari: E turpshme, e ka hequr edhe Rusia

Publikuar më: 23/8/2022, ora 21:35

Statuja e Stalinit ruhet në vilën e “Mehmet Shehut”, Nurellari: E turpshme, e ka hequr edhe Rusia

Publikuar më: 23/8/2022, ora 21:35

Fotografitë e qarkulluara për strehimin e statujave të Leninit dhe Stalinit në vilën qeveritare dikur e njohur si “vila e Mehmet Shehut”, sot ende një rezidencë qeveritare, ka krijuar jehonë dhe debate në opinionin publik. Sipas analistit Andri Nurellari, vendosja aty statujave, që gjatë regjimit komunist ndodheshin në qendër të kryeqytetit, dhe që për kohë të gjatë kanë qëndruar në një cep të Galerisë së Arteve, është veprim i shëmtuar.

Statuja e Stalinit ruhet në vilën e “Mehmet Shehut”, Nurellari: E turpshme, e ka hequr edhe Rusia

Publikuar më: 23/8/2022, ora 21:35

Fotografitë e qarkulluara për strehimin e statujave të Leninit dhe Stalinit në vilën qeveritare dikur e njohur si “vila e Mehmet Shehut”, sot ende një rezidencë qeveritare, ka krijuar jehonë dhe debate në opinionin publik. Sipas analistit Andri Nurellari, vendosja aty statujave, që gjatë regjimit komunist ndodheshin në qendër të kryeqytetit, dhe që për kohë të gjatë kanë qëndruar në një cep të Galerisë së Arteve, është veprim i shëmtuar.