“Statuti na bën demokratë”, Bylykbashi mesazh Bashës: Demokraci nuk është çfarë vendos një individ

Publikuar më: 30/9/2021, ora 19:39

“Statuti na bën demokratë”, Bylykbashi mesazh Bashës: Demokraci nuk është çfarë vendos një individ

Publikuar më: 30/9/2021, ora 19:39

Anëtari i Kryesisë së PD dhe deputeti i qarkut të Durrësit Oerd Bylykbashi ka marrë qartë anë kundër pretendimeve të kryetarit Basha për të injoruar bazën e partisë që po mbledh firmat për të thirrur forumet vendimmarrëse si Kuvendi. Në një postim në rrjetet sociale Bylykbashi nuk ngurroi t’i jepte kryetarit leksione demokracie.

“Statuti na bën demokratë”, Bylykbashi mesazh Bashës: Demokraci nuk është çfarë vendos një individ

Publikuar më: 30/9/2021, ora 19:39

Anëtari i Kryesisë së PD dhe deputeti i qarkut të Durrësit Oerd Bylykbashi ka marrë qartë anë kundër pretendimeve të kryetarit Basha për të injoruar bazën e partisë që po mbledh firmat për të thirrur forumet vendimmarrëse si Kuvendi. Në një postim në rrjetet sociale Bylykbashi nuk ngurroi t’i jepte kryetarit leksione demokracie.