“Sterilizimi”, Ndreca: Nuk përjashtohet mundësia që të riverifikohet pozicioni i ish-ministrit Beqja

Publikuar më: 13/9/2023, ora 20:57

“Sterilizimi”, Ndreca: Nuk përjashtohet mundësia që të riverifikohet pozicioni i ish-ministrit Beqja

Publikuar më: 13/9/2023, ora 20:57

I ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2 CNN, Plarent Ndreca, jurist dhe avokat, ka folur në lidhje me dosjen e “sterilizimit”, ku ka komentuar edhe rolin apo përgjegjësinë ligjore të ish-ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqja.

“Sterilizimi”, Ndreca: Nuk përjashtohet mundësia që të riverifikohet pozicioni i ish-ministrit Beqja

Publikuar më: 13/9/2023, ora 20:57

I ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2 CNN, Plarent Ndreca, jurist dhe avokat, ka folur në lidhje me dosjen e “sterilizimit”, ku ka komentuar edhe rolin apo përgjegjësinë ligjore të ish-ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqja.