Stërvitja në Balltik, forcat detare të NATO-s manovra me skenar real

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:17

Stërvitja në Balltik, forcat detare të NATO-s manovra me skenar real

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:17

30 anije dhe 3 mijë personel ushtarak janë angazhuar në një stërvitje ushtarake të NATO-s në detin Balltik. Qëllimi mbetet, parandalimi i një agresioni të mundshëm rus.

Stërvitja në Balltik, forcat detare të NATO-s manovra me skenar real

Publikuar më: 19/9/2023, ora 17:17

30 anije dhe 3 mijë personel ushtarak janë angazhuar në një stërvitje ushtarake të NATO-s në detin Balltik. Qëllimi mbetet, parandalimi i një agresioni të mundshëm rus.