Stërvitje e fshehtë dhe skemë me dy sulmues, formacioni i mundshëm i Shqipërisë – A2

Stërvitje e fshehtë dhe skemë me dy sulmues, formacioni i mundshëm i Shqipërisë

Vendimi i Taulant Xhakës për të mos iu bashkuar ekipit Kombëtar është vetëm maja e ajsbergut, në atë që duket një proces i mirëfilltë spastrimi.