Stina e ftohtë dhe problemet muskulare

Publikuar më: 10/2/2023, ora 08:33

Stina e ftohtë dhe problemet muskulare

Publikuar më: 10/2/2023, ora 08:33

Fizioterapistja Ledina Nikolla na jep disa këshilla se si të shmangim dhimbjen dhe kontraktimin e muskujve gjatë ditëve më të ftohta të vitit.

Stina e ftohtë dhe problemet muskulare

Publikuar më: 10/2/2023, ora 08:33

Fizioterapistja Ledina Nikolla na jep disa këshilla se si të shmangim dhimbjen dhe kontraktimin e muskujve gjatë ditëve më të ftohta të vitit.