Stoltenberg: Nga anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO përfiton dhe rajoni

“Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO ka rëndësi jo vetëm për këtë vend, por edhe për rajonin dhe vetë Aleancën”, kështu u shpreh sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, gjatë vizitës së tij në Shkup.