Strazimiri dhe Gjata: Shembja e teatrit, veprim talebanësh

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Gent Strazimiri, dhe Sekretari Ligjor i Partisë Demokratike, Çlirim Gjata, rrëfyen për mikronin e A2 atë që përjetuan në orët e para të mëngjesit para nisjes së prishjes së Godinës së Teatrit Kombëtar.