Strazimiri: Rama dhe drejtuesit e policisë, presion votuesve – A2

Strazimiri: Rama dhe drejtuesit e policisë, presion votuesve

Partia Demokratike ka akuzuar drejtuesit e Policisë së Shtetit se kanë ushtruar presion gjatë zgjedhjeve të 30 qershorit.

Shkarkoni aplikacionin e A2